Hoogteparcours

Je zet je voet op het touw. Heel even kijk je naar de bosgrond 11 meter onder je. Op het moment dat je het spannend begint te vinden, realiseer je je dat je met een zekerlijn vastzit. Er kan je helemaal niets gebeuren, terwijl je op weg bent naar de tokkelbaan van ons hoogteparcours.

Ons hoogteparcours is de leukste outdoor attractie van Midden-Nederland. Durf jij de hoogte in en hindernissen zoals de tokkelbaan te doorstaan? Wij werken met een continu zekersysteem op onze canopy trail. Het fijne daarvan is dat je jezelf dus nooit hoeft om te klikken, waardoor je altijd vastzit. Ouders en begeleiders hoeven daarom niet mee omhoog, maar mogen dat natuurlijk wel!

We beginnen met een uitgebreide instructie. Je krijgt een klimgordel om en klimt dan eerst naar het circuit op 8 of op 11 meter hoogte. Tussen palen en boomkruinen hangen daar twee touwbanencircuits met allerlei hindernissen zoals touwladders, slingers, evenwichtsbalken en klimnetten. Als laatste hindernis tijdens de canopy trail in het klimbos tokkel je van onze 8 meter hoge tokkelbaan omlaag of maak je een vrije val van maar liefst 11 meter.

 

Prijs Hoogteparcours

  • Kinderen € 16,25 p.p.
  • Volwassenen € 18,50 p.p. 
  • Minimaal aantal deelnemers is 10 personen.
  • Buitensportverzekering € 1,- p.p.

Duur: circa 1,5 uur

Let op: de minimale lengte voor het hoogteparcours 1.30m.

Individueel klimmen

Het hoogteparcours is doorgaans alleen op basis van een groepsreservering te boeken. Echter we hebben geregeld inloop momenten voor als je bijvoorbeeld met zijn tweeën wilt klimmen. Wil je weten wanneer die momenten zijn? Neem dan even telefonisch contact met ons op dan kunnen we kijken wat er mogelijk is! Een vast moment is iedere eerste zondag van de maand op onze promotiedag. Dan kun je komen klimmen en boogschieten voor een extra scherp tarief!

Verklaring

Deelnemers van 18 jaar en ouder hebben een Validiteitsverklaring nodig. Voor kinderen onder de 18 jaar moet een ouder de Validiteitsverklaring invullen. Download hier het formulier. Voor kinderen onder de 14 jaar dient er een begeleider aanwezig te zijn op het terrein.

Het hoogteparcours is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, kinderfeestje of outdoor activiteit met familie of vrienden.

 

Reserveren


Je kunt boeken voor het Hoogteparcours Amersfoort door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 033-469 0667. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

 

          

XL Adventure & Events     Picoplan Bedrijfsuitjes     Katan Outdoor     Lasercombat     Paintball+